Ylläpito, päällysteet ja tiemerkinnät

Tarjoamme teiden ylläpitoon kuuluvia projektinjohto-, suunnittelu- ja laadunvalvontapalveluita aina yksittäisistä toimeksiannoista hankkeiden kokonaisvaltaiseen läpivientiin saakka.

LUE LISÄÄ

Hoito ja
kunnossapito

Palvelumme kattaa infran hoito-, ylläpito- ja kunnossapitourakoiden laadunvalvonta- ja viranomaistehtäviä sekä ohjeistuksen ja asiakirjojen laadintaa maanlaajuisesti.

LUE LISÄÄ

Väylätietopalvelut ja mittaukset

Väylätietopalvelut pitävät sisällään tiestötietopalveluita sekä rekisterien päivityksiä ja ylläpitoa. Mittauspalveluihimme kuuluvat muun muassa laite- ja varusteinventoinnit, valmistuvien hankkeiden inventoinnit, päällystevaurioinventoinnit sekä runkokelirikkomittaukset.

LUE LISÄÄ

Rakentaminen ja muut asiantuntijapalvelut

Infrahankkeiden rakennuttaminen ja valvonta voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaisesti erityisalojen asiantuntijoidemme tekemästä valvonnasta ja tarkastuksista rakennuttajan kokonaisvaltaiseen hankintapalveluun.

LUE LISÄÄ

Palvelemme valtakunnallisesti ja vankalla asiantuntemuksella

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja innovatiivinen kumppani, joka tarjoaa laadukkaat infra-alan palvelut. Raskaan sarjan ammattilaisista ja nuorista tulevaisuudentekijöistä koostuva joukkomme palvelee teitä hankkeen jokaisessa vaiheessa toivomallanne tavalla.

LUE LISÄÄ MEISTÄ
Korkealaatuiset infra-alan palvelut - Carement Oy