Hoito ja kunnossapito

Hoito ja kunnossapito2018-01-23T13:44:18+00:00

Hoito ja kunnossapito -palvelumme kattaa infran hoito-, ylläpito- ja kunnossapitourakoiden laadunvalvonta- ja viranomaistehtäviä sekä ohjeistuksen ja asiakirjojen laadintaa maanlaajuisesti.

Asiantuntijamme toimivat aktiivisesti kunnossapidon kehittämistehtävissä sekä urakoiden kilpailuttamisessa. Tarjoamme palveluita kunnossapidon hankinnan tiestö- ja väyläomaisuuden kartoittamisesta ja lähtötietoaineiston tuottamisesta aina kilpailuttamisasiakirjojen laadintaan ja julkaisuun saakka. Voimme hoitaa koko prosessin läpiviennin urakoitsijavalintaan asti. Kauttamme järjestyvät myös urakoiden turvallisuuteen, vastaanottoon ja takuutehtäviin liittyvät tarkastukset sekä muu työnaikainen valvonta. Toteutamme myös yksittäisiä tehtäviä ja kartoituksia toimeksiantajan tarpeiden mukaisesti.

Henkilöstöllämme on vankka tuntemus käytännön kunnossapitoasioista, toimimme laadunvalvojina tällä hetkellä noin 70 alueurakan alueella. Käytössämme on viimeisin laadunvalvontaan soveltuva mittauskalusto, ja tarjoamme palveluitamme myös eri mittaustekniikoiden kehittämiseen.

Hoito ja kunnossapito - Carement Oy
  • Laadunvalvonta ja viranomaistehtävät
  • Sopimus- ja kilpailutusasiakirjojen laadinnat sekä urakoiden kilpailuttamiset
  • Asiantuntijatoimeksiannot

Lisätietoja

Tiina Leiviskä - Carement Oy

Tiina Leiviskä

Toimialajohtaja | Hoito ja kunnossapito

0400 385 104

tiina.leiviska@carement.fi

Sotilaankuja 2 B, 90130 OULU