Väylätietopalvelut ja mittaukset

Väylätietopalvelut ja mittaukset2018-01-23T13:56:27+00:00

Väylätietopalvelut pitävät sisällään tiestötietopalveluita sekä rekisterien päivityksiä ja ylläpitoa. Mittauspalveluihimme kuuluvat muun muassa laite- ja varusteinventoinnit, valmistuvien hankkeiden inventoinnit, päällystevaurioinventoinnit sekä runkokelirikkomittaukset. Kaupungeille ja kunnille teemme esimerkiksi katuomaisuuden kunnonhallintaa, jossa oleellisena osana on katuverkon kuntoarviointi.

Kuntoarvioinnissa kaduille ja kevyen liikenteen väylille tehdään maatutkamittaukset, videoinnit sekä vaurioinventointi.  Analysoitujen tulosten perusteella saadaan tarkka kuva katuomaisuuden kuntotilasta sekä katuverkolle kohdistuvasta korjausvelan määrästä ja sen kehittymisestä. Maatutkamittauksia teemme rakennettuun ja rakentamattomaan ympäristöön. Rakennetuissa ympäristöissä maatutkamittauksia käytetään hyödyksi esimerkiksi katujen ja teiden saneeraussuunnittelussa. Täydentävinä mittauksina yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme myös palvelutaso- ja kantavuusmittauksia.

Olemme tuottaneet katuverkon tutkimuksia jo yli 25 kunnalle Suomessa ja väylätieto- ja mittauspalveluita Liikennevirastolle ja ELY-keskuksille vuodesta 2006. Asiantunteva ja innovatiivinen henkilöstömme sekä alan viimeiset teknologiat takaavat asiakkaalle laadukkaat lopputuotteet.

Väylätietopalvelut ja mittaukset - Carement Oy
  • Tiestö-, liikenne- ja paikkatietopalvelut
  • Katu- ja väyläomaisuuden kuntotutkimukset, mittaukset ja inventoinnit

  • Maaperä- ja kalliotutkimukset sekä infran suunnittelu

Lisätietoja

Juha-Pekka Lamminsivu- Carement Oy

Juha-Pekka Lamminsivu

Toimialajohtaja | Väylätietopalvelut ja mittaukset

050 313 8376

juha-pekka.lamminsivu@carement.fi

Varastotie 2, 96100 ROVANIEMI