Kesätyöhaku 2018

Kesätyöhaku 2018

2018-02-05T10:45:46+00:0023.1.2018|

Haemme kesätyöntekijöitä töihin kesän 2018 erilaisiin projekteihin.

Työ sopii etenkin ensimmäisen ja toisen vuoden insinööriopiskelijoille haalariharjoitteluksi. Alan työkokemus ei ole välttämättömyys. Työn kesto on 2-5 kk (huhti-lokakuu). Työtehtäviä ovat muun muassa erilaiset inventointitehtävät, jotka edellyttävät matkustusvalmiutta ja joustavuutta työaikojen suhteen. Lisäksi edellytämme tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja ja oma-aloitteisuutta. Työtehtävät sijaitsevat ympäri Suomea. Tehtäviin koulutetaan. Ajokortti on välttämätön ja Tieturva- kurssit katsotaan eduksi.

Lähetä ansioluettelosi ja työpaikkahakemuksesi erillisinä liitetiedostoina pdf- muodossa sähköpostiin: pasi.riissanen@carement.fi 31.3.2018 mennessä. Merkitse viestin aiheeksi ”Kesätyö, Etunimi Sukunimi, asuinpaikkakunta” Hakemukset käsitellään huhtikuun loppuun mennessä.


Olemme valtakunnallinen vuonna 2006 toimintansa aloittanut infra-alan hankinta- ja asiantuntijapalveluyritys, joka tuottaa korkealaatuisia palvelukonsepteja erilaisiin infra-alan tarpeisiin. Työntekijöilleen Carement Oy on etenemismahdollisuudet tarjoava, turvallinen, tasapuolinen ja vuorovaikutteinen työpaikka. Kannustamme kehittämään ja kehittymään, sekä ratkaisukeskeiseen ja joustavaan ajattelutapaan. Raskaan sarjan ammattilaisista ja nuorista tulevaisuudentekijöistä muodostuvassa joukossamme vallitsee positiivinen ja innostunut ilmapiiri.